Hondenharen verwijderen auto

Elke eigenaar van een hond kan zich hier wel in herkennen, hondenharen in de auto. Honden verliezen nou eenmaal haar en deze blijven achter tijdens een ritje met jouw trouwe viervoeter. Deze haren vind je vervolgens terug in het interieur van je auto. Maar hoe verwijder je deze haren eenvoudig? Er zijn verschillende manieren om hondenharen uit een auto te verwijderen:

1. Stofzuigen

De eerste tip is natuurlijk stofzuigen. Om zo efficient mogelijk de haren te verwijderen uit jouw auto is het belangrijk om in tegengestelde richting de haren op te zuigen. Dit maakt vastzittende haren makkelijker los zodat jij deze kunt opzuigen.

2. Gebruik een speciale hondenhaar borstel

Stipt Polish Point heeft een unieke borstel ontwikkeld die hondenhaar verwijderen eenvoudig maakt. Deze borstel is speciaal ontwikkeld om de haren eenvoudig krasvrij te verwijderen uit jouw interieur. Geschikt voor zowel tapijt, stof, alcantara en leer. Stipt heeft daarnaast de beste bekleding reiniger.

3. Tape

Gebruik (brede) tape om de haren los te trekken. Eigenlijk op dezelfde techniek als bij waxen gebruikt wordt. Plak de tape op een plek waar veel haren zitten, lostrekken en klaar.

4. Natte handen

Maak je handen nat en wrijf met je natte hand over de autostoelen heen. Je zou dit overigens ook met een natte doek kunnen doen. Zo zorg je ervoor dat de haren in een hoop terecht komen, wat het verwijderen eenvoudig maakt.

5. Kledingroller

Ja je leest het goed, een kledingroller. Net zoals je deze gebruikt om de haren uit je kleding te halen, kun je deze ook gebruiken om hondenhaar uit je auto te verwijderen. Multi inzetbaar dus, dat is handig!

Mocht je nog een goede tip hebben die wij zijn vergeten? Neem dan gerust contact met ons op om deze te delen.

Het is tegenwoordig mogelijk om jouw huisdier als NFT te hebben
De goedkoopste kattenspeeltjes

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *